Voor in de agenda, opening Dammersbeek

17 June 2017

Nijkerk, 31 mei 2017.

Beste mensen,

Na een lange periode van voorbereiding en problemen door veel wateroverlast op het nieuwe volkstuinencomplex zijn de tuinders in het voorjaar heel enthousiast begonnen met hun werkzaamheden. Het is een mooi geheel geworden. We zijn blij met dit definitieve tuinencomplex. Daarom willen we aan de ingebruikname speciale aandacht besteden.

Onze vereniging bestond vorig jaar 40 jaar. Dat vieren we gelijk met de opening van dit complex.

Het bestuur van de Volkstuindersvereniging “NIJKERK” nodigt u hierbij uit tot het bijwonen van de officiële feestelijke opening van ons nieuwe volkstuinencomplex Dammersbeek aan de Bunschoterweg op zaterdag 17 juni. De officiële openingshandeling zal plaatsvinden rond de klok van 10.30 uur.

Daarna is er gelegenheid om de tuinactiviteiten van dichtbij te bekijken. U kunt een wandeling maken over het complex en een praatje maken met de (collega-)tuinders. Op het parkeerterrein staan informatiestandjes. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Opening volkstuinencomplex Dammersbeek en jubileum 40 jarig bestaan van de vereniging:

Wanneer : zaterdag 17 juni 2017

Welkom vanaf : 10.00 uur

Officiële opening om : 10.30 uur door burgemeester Mr. Drs. G.D. Renkema

Complex te bezichtigen : tot 16.00 uur

Het tuinencomplex ligt aan de Bunschoterweg/Arkemheenweg.

U bent van harte welkom.